sreda, 9. mart 2016.  18:53h
Pročitano 946 puta

Likovna manifestacija i recitatorska smotra u Kulturnom centru

Konkurs za učestvovanje na 57. likovnoj manifestaciji dece i omladine za nagradu Paja Jovanović“  Kulturni centar Vršac raspisaće 11. marta, a opštinska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ biće održana 12. marta od 10 časova.

Konkurs za likovnu manifestaciju biće otvoren dva meseca, do 11. maja. O uslovima učešća, izboru i žiriranju radova zainteresovani učesnici detaljnije se mogu informisati na sajtu Kulturnog centra Vršac (OVDE).

Opštinska smotra recitatora organizovana je u saradnji sa Savezom amatera Vojvodine, krovnom institucijom vojvođanskog kulturnog amaterizma, i održaće se u prostorijama Kulturnog centra. Na smotri će nastupiti đaci osnovnih i srednjih škola vršačke opštine, a najbolje ocenjeni recitatori (ukupno petnaestoro u tri uzrasne kategorije) plasiraće se na Zonsku smotru koja će se održati 8. aprila u Kovinu.

Takmičare će ocenjivati žiri u sastavu: Dragana Rakić, doktorant Filološkog fakulteta u Beogradu, Slobodan Đekić, književnik, Ana Basalić, prosvetna radnica u penziji i Kristijan Kakovan, pedagoški asistent.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00