Toggle Bar
nedelja, 19. jun 2016.  20:30h

Dva susreta u Salonu kod Porte

"Porodični raspored" - Uvodno predavanje održaće sutra, 20. juna, od 18h u Salonu kod Porte Maja Mandić Marković, psiholog, terapeut specijalista i edukator porodičnog rasporeda. Dan kasnije, 21. juna, na istom mestu održaće se veče aforizama "Primeri optimizma" sa početkom od 18h.

Porodične konstelacije su transgeneracijski metod kojim se iznosi na videlo i razrešava upletenost člana porodice u sudbinu i traume roditelja i predhodnih generacija. Porodični raspored je grupna sistemska terapija koju je razvio nemački terapeut i filozof Bert Helinger sredinom sedamdesetih godina prošlog veka. Koristi se kao psihoterapijska metoda u transformaciji i razrešavanju različitih psiholoških tema i problema kako individualnih, tako i porodičnih, partnerskih, roditeljskih, poslovnih i mnogih drugih. Radionice i edukaciju vodi Maja Mandić Marković, psiholog, terapeut specijalista i edukator porodičnog rasporeda.

Informacije i prijave za predavanje - Zorana Fara (+381 62 67 00 61 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Veče aforizma "Primeri optimizma" održaće se u utorak od 18h, a učesnici su Vitomir Teofilović, aforističar iz Beograda, Zoran Đurović Đurke, domaćin večeri i aforističar iz Vršca, i Emilija Plavić.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00