ponedeljak, 12. oktobar 2015.  16:11h
Pročitano 1749 puta

Žarko Laušević u Vršcu

Premijera filma "Smrdljiva bajka" reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića, u kojem jednu od glavnih uloga tumači Žarko Laušević, zakazana je za 25. novembar u Sava Centru u Beogradu, a potom će uslediti i svečane premijere u Vršcu, Novom Sadu, Kragujevcu... 

Žarko Laušević u novom filmu Žarko Laušević u novom filmu printscreen/youtube.com

U glumačkoj ekipi su i Jelena Đokić i Petar Božović, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov.

Moma (Žarko Laušević) je skitnica koji živi u napuštenoj fabrici i pati od depresije. Ema (Jelena Đokic) je skitnica koja živi u šahtu i lečila se od alkoholizma. Ema je nekada davno izgubila bebu i to je preokrenulo njen život. Moma se zaljubljuje u Emu. Oni počinju da žive zajedno u potpunoj nemaštini, jedno drugom ulepšavaju dane, a venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju porodični život u troje. Novi trejler za ovaj film možete pogledati OVDE.

Od 26. novembra film će naći u bioskopskoj distribuciji, a posredstvom Mobil 3D Cinema prikazivaće se i u bioskopima širom Srbije i regiona. Distributer filma je Art Vista.

Autor:  blic.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00