četvrtak, 10. mart 2016.  23:49h
Pročitano 3360 puta

SNS prvi predao listu u Vršcu, Pokret drugi

Naprednjaci su prvog dana prikupljanja potpisa u Vršcu prvi predali overene potpise i izbornu listu za lokalne izbore. Nekoliko sati kasnije listu je podne i Pokret VRER.

Listu Srpske napredne stranke, sa 45 kandidata za odbornike, Gradskoj izbornoj komisiji u 13,20 sati predao je, u prisustvu brojnih članova stranke, poverenik vršačkog SNS Aleksandar Đorđević

GIK je saopštila da će, ukoliko sve bude u redu, najkasnije za 24 časa proglasiti listu SNS kao broj 1. na izbornom listiću.

Zahvaljujem se svim članovima stranke koji su učestvovali u prikupljanju potpisa. Dokazali smo da smo stabilni i jaki kada treba, rekao je Đorđević posle predaje liste.

Pokret Vršačka regija - Evropska regija takođe je danas predao izbornoj komisiji listu sa kandidatima za odbornike u gradskom parlamentu. 

Predsednik Pokreta "Vršačka regija - Evropska regija" Jovica Zarkula, u pratnji saradnika, danas u 17.40 predao je listu za lokalne izbore.

Očekuje se da Gradska izborna komisija,  u roku od 24 časa, proglasi listu Pokreta "Vršačka regija - Evropska regija". Ukoliko sve bude po propisima, Pokret VRER će na glasačkim listićima imati broj 2.

Pokret na lokalne izbore ide samostalno. Imamo sa čime da se pohvalimo. Rezultati za 12 godina mnogo govore. Uvereni smo da će nam sugrađani u velikoj meri dati poverenje. Rezultati su naša snaga, lista Pokreta biće najbolja, poručio je Zarkula.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00