sreda, 16. mart 2016.  01:28h
Pročitano 1762 puta

Početna konvencija Pokreta Vršačka regija - Evropska regija

Pokret "Vršačka Regija - Evropska regija" danas (sreda, 16. mart), od 20 časova, u Kongresno muzičkoj dvorani Centra Milenijum organizuje "Početnu konvenciju za predstojeće izbore".

Pre "Početne konvencije" POKRET je organizovao proslavu 8. marta za 300 dama, ali i održao niz tribina u gradskim mesnim zajednicama.

Povodom međunarodnog dana žena, POKRET Vršačka regija - Evropska regija organizovao je proslavu za 300 dama u Svečanoj sali Hotela “Srbija”.

Proslava je organizovana u prelepom ambijentu renovirane svečane sale Hotela “Srbija”. Svaka pripadnica lepšeg pola, uz dobrodošlicu na ulasku, dobila je i Oriflame poklon od Pokreta Vršačka regija - Evropska regija i pozivnicu za početnu konvenciju POKRETA koja će biti održana u sredu 16. marta u Kongresnoj dvorani Centra “Millennium”.

Prisutnima su se obratili Jovica Zarkula, predsednik POKRETA i Julkica Mitrašinović, potpredsednica. “Pokret tradicionalno, svake godine, organizuje proslave povodom 8. Marta za svoje članice. Ove godine smo se opredelili za još veću proslavu budući da se početak izborne kampanje upravo podudario sa Danom žena, što nam predstavlja posebno zadovoljstvo. Žene su standardno odani birači i nadamo se da će tako biti i ovoga puta i mi na vašu podršku računamo”, rekla je Mitrašinović u obraćanju prisutnim damama.  

Odlična muzika, igra i opušteno raspoloženje obeležili su ovo veče. Raspoložene dame igrale su i pevale, obeležavajući na najlepši mogući način svoj praznik, a dobar provod potrajao je do ponoći.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00