sreda, 23. mart 2016.  23:55h
Pročitano 1146 puta

SNS i Pokret VRER: Uz podršku Vlade do velikih infrastrukturnih projekata

Srpska Napredna Stranka i Pokret Vršačka regija - Evropska regija, istakli su danas u prostorijama vršačkog SNS da će, kao koalicija, zajedno raditi na infrastrukturnim i drugim projektima, a sve u cilju podizanja životnog standarda građana.

Poverenik vršakog SNS Aleksandar Đorđević rekao je da su usaglasili stavove i ideje oko novih investicija, koje će privući i sprovesti zajedničkim snagama, uz podršku Vlade Republike Srbije.

Kao što smo ispunili obećanje da će Vršac dobiti status grada, tako ćemo održati i obećanja da će se uraditi započeti i najavljeni kapitalni infrastrukturni projekti, naglasio je Đorđević.

Prvi čovek Pokreta VRER Jovica Zarkula rekao je da oni svojim članovima upućuju jasnu poruku da na pokrajinskim i republičkim izborima glasaju za SNS, jer koaliciju sa njima vide kao najbolje rešenje za grad Vršac.

Na današnjem radnom sastanku analizirali smo potpisani koalicioni sporazum. Zadovoljni smo rezultatima. Naši zajednički sastanci nastaviće se i u toku izborne kampanje. Mi smo se obavezali da ćemo ih podržati na višim nivoima, što ćemo i uraditi. Razlog je podrška koju Vršac dobija za prioritetne projekte poput autoputa Beograd - Rumunija, za završetak obilaznice, za novu industrijsku zonu koja vodi ka novim radnim mestima, kao i za manje, ali ne manje bitne projekte uređenja škola i bolnica, rekao je Zarkula.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00