ponedeljak, 28. mart 2016.  23:41h
Pročitano 1569 puta

Predizborne aktivnosti u Vršcu za 28. mart

Prenosimo vam stranačke predizborne aktivnosti u Vršcu za 28. mart.

Penzioneri SNS krstarili Dunavom

Penzionerima vršačkog odbora SNS južnobanatski odbor organizovao je plovidbu Dunavom i druženjem sa penzionerima iz Beograda.

Pogledajte prilog RTV Pančevo povodom krstarenja Dunavom, organizovanog u okviru druženja penzionera Grada Vršca i penzionera iz Beograda u organizaciji Srpske napredne stranke klikom OVDE

Pokret VRER u poseti fabrici "Swisslion"

Delegacija Pokreta Vršačka regija - evropska regija posetila je danas upravu kompanije "Swisslion Takovo", kako bi razgovarali o budućoj saradnji, o planovima ovog poslovnog sistema i investicijama koje će Grad Vršac učiniti za sveukupni razvoj privrede.

U delegaciji Pokreta VRER bili su predsednik Jovica Zarkula, Radomir Milović, Julkica Mitrašinović i Zlatko Pecikoza, a domaćini su im bili Željko Vlahović potpredsednik kompanije "Swisslion Takovo", Aleksandar Veličković generalni direktor "Swisslion" doo i Miroslav Grujin direktor Logističkog centra.

Koalicija SPS-JS predstavila kandidate za odbornike i poslanike

Vršački Gradski odbor Socijalističke partije Srbije održao je konferenciju za štampu na kojoj je predstavio kandidate koalicije SPS-JS-Ivica Dačić za republičke, pokrajinske i lokalne izbore.

Više o tome pogledajte OVDE

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00