sreda, 20. april 2016.  00:58h
Pročitano 2062 puta

SNS: Ispratiti sve koji su se debelim lancima interesa vezali za fotelju

Ispratiti sve koji su se debelim lancima interesa vezali za fotelju, poruka je sa današnje konvencije GrO SNS Vršac, održane u Vlajkovcu.

Nema straha i neće biti straha. Nošeni podrškom pre svega naroda i građana Vršca, poručujem političkim protivnicima da ćemo ih za svega par dana ispratiti iz političkog života Grada Vršca, iz Skupštine grada Vršca, iz komunalnog preduzeća, iz javnih ustanova. Ispratićemo sve one koji su se debelim lancima interesa vezali za svoje fotelje. Njihovi lanci neće biti toliko debeli i jaki, koliku su snažni interesi Srpske napredne stranke za promene u Vršcu- izjavio je Nenad Baroš, jedan od poverenika GrO SNS Vršac.

On je istakao da su najbolji pokazatelji rada SNS prepuna sala ljudi koji daju podršku premijeru Aleksandru Vučiću da istraje u reformama koje sprovodi i borbi za bolju Srbiju, Srbiju koja ide napred.

Dragana Mitrović, kandidat za odbornika u Skupštini grada Vršca, govorila je da je Premijer vratio ugled Srbije u svetu i da je, uz mnogo snage i energije, uspeo zemlju da vrati na pravi put. Mitrović je istakla da su rezultati rada SNS otvorene fabrike, stvorena nova radna mesta, izgrađeni kilometri i kilometri puteva, uvođenje reda u poljoprivredu, doneti novi zakoni i propisi iz raznih oblasti među kojima je i Zakon o legalizaciji objekata, rešavanje pitanja železare. Ona je pozvala sve građane da na izborni dan, 24. aprila, izađu na izbore i zaokruže na svim nivoima broj 1, jer nam je potrebna podrška za dalju borbu u sprovođenju reformi kako bi Srbija išla napred.

Čedomir Živković je istakao da je SNS pokazala da brine o vrščanima jer smo zahvaljujući samo SNS dobili status grada.

Do sada je bilo dosta pokrenutih inicijativa za dobijanje statusa grada, ali jedino je SNS uspela i održala obećanje pred vrščanima oko dobijanja statusa grada. Mi ne obećavamo što ne možemo da ispunimo i to nas bitno razlikuje od drugih političkih opcija. SNS je istorijska šansa da Vršac dobije pravu političku stabilnost, odbornike koji žele dobro Vršcu. Imamo sjajnu podršku Vlade Republike Srbije i sa takvom podrškom Vršac ide u budućnost sigurnim korakom. Proširenjem industrijske zone koju planiramo, dovešćemo nove investitore, otvoriće se realna radna mesta, rešićemo pitanje Vršačkih vinograda, infrastrukturno ćemo urediti svako selo kako bi svi imali uslove za život kako i dolikuje jednom čoveku. - rekao je Živković, i još jednom pozvao sve da 24. aprila podrže SNS na Republici, Pokrajini i na lokalu.

Govorilo se i da su do sada pred licem pravde izvedeni mnogi kriminalci, brojni službenici koji su zloupotrebili službeni položaj i da niko neće biti amnestiran ni na lokalu. SNS je ozbiljna stranka koja je odgovorna pre svega narodu i da je potrebno da sve instance vlasti rade zajedno. Nećemo dozvoliti da uzurpatori i štetočine uzimaju od nas i naše dece. Zbog toga nam je potrebna podrška naroda.

Brojnim prisutnima obratio se i poverenik GrO SNS Aleksandar Đorđević koji je naveo da imamo volju da stvaramo planove i da ih sprovodimo u delo, a to je ono što narod od nas očekuje.Đorđević je pozvao sve prisutne da se ujedine, da daju podršku SNS i da posle 24. aprila budemo pobednici i povedemo Srbiju sigurnim korakom ka boljoj budućnosti.

Prisutnima su se, pored pomenutih, obratili i kandidati za odbornike u Skupštini grada Vršca Tanja Nikolić, Miloš Đokić, Vladimir Solarević, Dejan Santrač, Dragan Popović i predstavnik koalicionog partnera SDPS Jovana Dimić.

Autor:  Predizborni program/GO SNS Vršac
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00