petak, 2. septembar 2016.  23:14h

"Za bolji Vršac" o odlasku dve odbornice

Grupa građana "Za bolji Vršac" oglasila se danas saopštenjem za javnost povodom napuštanja dve odbornice njihove odborničke grupe u gradskoj skupštini.

Branislav Matić i Dragica Stanojlović na protestu tokom predizborne kampanje Branislav Matić i Dragica Stanojlović na protestu tokom predizborne kampanje

Podsetimo, najpre je odborničku grupu "Za bolji Vršac" napustila Snežana Rađenović i prešla u SNS, a zatim je danas iz grupe građana u samostalne odbornike otišla i Dragica Stanojlović (to je objavila na konferenciji za medije na koju nismo bili pozvani). 

Ubrzo zatim "Za bolji Vršac" je izdao saopštenje pod naslovom "Saopštenje povodom preletača", koje vam prenosimo u celosti.

Poštovani sugrađani,

Povodom napuštanja naše odborničke grupe od strane dva člana dajemo sledeće saopštenje: 

Snežana Rađenović svojevoljno i bez konsultacija sa našom grupom prešla je u redove SNS-a. O tome mi smo bili informisani  iz elektronskih medija. Nekoliko sati nakon toga Dragica Stanojlović je takođe bez konsultacija sa grupom na privatnom FB profilu izašla sa oštrim i neosnovanim optužbama i objavila da napušta grupu građana.  Na sastanku odborničke grupe Za bolji Vršac koji je nakon toga održan u prisustvu svih članova Snežane Rađenović je iznela svoje razloge koji su je motivisali da napusti grupu i odgovarala na pitanja prisutnih. Iznoseći svoju kritiku i sumnje Dragica Stanojlović nas je obavestila da će napustiti GG Za bolji Vršac a razmisliti o vraćanju mandata. Nakon dva dana, SMS porukom, obavestila me je o svojoj odluci da mandat zadrži i nastavi svoju „principijelnu“ borbu za građanska prava i slobode. Mi ćemo se i dalje zalagati za realizaciju našeg programa  a vreme će biti jedini sudija i potvditi ili demantovati odluku gradjana da nam povere svoje glasove

U Vrscu 02.09.2016

Sef odbornicke grupe ZBV

Branislav Matic

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00