četvrtak, 17. novembar 2016.  00:07h
Pročitano 1673 puta

Pretnje gradonačelnici Vršca

Direktor filijale „B“ Poreske uprave Vršac Rajko Guteša uputio je otvorene pretnje gradonačelnici Vršca Dragani Mitrović, načelnici Odeljenja za urbanističko – građevinske i imovinsko pravne poslove Nataši Tadić - piše portal Južni Banat.

Guteša je ženama pretio lično, na njihovom radnom mestu u Gradskoj kući u Vršcu. Pretio je da će „neko popiti metak“, da će „paliti“, kao i da je „kupio deci paketiće“, što je ove dve gospođe, kao majke, izuzetno pogodilo, prenosi južnibanat.rs.

Pretnje i nasilničko ponašanje prijavljeni su nadležnim državnim organima još u petak, ali do danas je izostala svaka njihova reakcija, osim što su uzete izjave od gradonačelnice Mitrović i gospođe Tadić

Povod za pretnje po svemu sudeći bio je pokušaj Guteša da spreči sprovođenje zakona. Naime, građevinska inspekcija utvrdila je da je Guteša deo svog stambenog objekta izgradio bez potrebnih dozvola, što je rezultiralo rešenjem o rušenju.

Srpska napredna stranka je saopštila da će ovim povodom održati konferenciju za novinare. Oni su najavili da će javno tražiti objašnjenje zašto državni organi nisu reagovali. Zahtevaće i reakciju od viših instanci.

Autor:  južnibanat.rs/evrsac.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00