utorak, 20. novembar 2018.  19:33h

SNS VRŠAC: Vršačka opozicija nastavlja da obmanjuje javnost

Gradski odbor SNS Vršac, reagujući na saopštenje DS, ističe da potpredsednica DS i odbornica u Skupštini Grada Vršca Dragana Rakić nastavlja sa klevetama, manipulacijama i obmanjivanjem javnosti. Saopštenje prenosimo u celosti:

SNS ponavlja da se ne meša u uređivačku politiku medija za razliku od DS i Saveza za silovanje i vešanje, koji saopštenjima na iste pokušavaju da utiču.

Odbornica Rakić, čija stranka ima uporište u biračkom telu na nivou statističke greške, a u Vršcu okuplja svega petoro aktivista, mesecima vodi hajku u medijima i na društvenim mrežama protiv Vršca, gradonačelnice Dragane Mitrović i Vrščana, iznoseći najprljavije laži kako o gradu tako i o njenim sugrađanima. Ona, njena stranka, i Savez za silovanje i vešanje kome pripadaju, su ti koji zastupaju politiku progona neistomišljenika.

Građani su imali priliku da se uvere kako je DS upravljala gradom, a posledice takve pogubne politike i danas se odražavaju na njihov svakodnevni život, posebno na najosetljivije kategorije kao što su penzioneri.

Zašto potpredsednica DS Dragana Rakić nije rekla da su je zabolele ove činjenice, iznešene od strane SNS, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Vršca, umesto da se krije iza nekakvog besmislenog saopštenja. Možda bi DS i Savez za silovanje i vešanje da ukinu članovima drugih stranaka slobodu govora i izražavanje mišljenja, osnovna prava zagarantovana Ustavom.

Istupanje u javnosti tajkunskih marioneta okupljenih u Savezu za silovanje i vešanje, može da se okarakteriše kao najobičnije licemerje i demonstracija politike mržnje i linča. Kako drugačije okarakterisati njihovo istupanje u javnosti i upućene pretnje silovanja premijerke i vešanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić na terazijama?

Rukovođeni mržnjom nastavljaju da zastupaju stavove kojima se nipodaštavaju sve tekovine i vrednosti demokratskog društva.

Građani su odavno prezreli takvu politiku, a šta o njoj misle iskazali su na izborima.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00