petak, 20. februar 2015.  10:45h
Pročitano 1497 puta

Dveri skupljaju potpise u Vršcu

Pokret Dveri započeo je registrovanje političle stranke, pa će sledeće nedelje skupljati potpise građana i u Vršcu. 

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da svojim potpisom podrže osnivanje naše političke organizacije po postojećem zakonu. Svoje potpise podrške, uz važeću ličnu kartu, mogu dati svi punoletni državljani Srbije upisani u birački spisak, Prikupljanje potpisa će se obavljati: utorak i sreda, 24. i 25. februar, od 15 do 19 časova , na adresi Sterijina 69, piše u saopštenj Dveri.

Prenosimo saopštenje pokreta Dveri:

Posle višegodišnjeg delovanja kao grupe građana, Dveri pristupaju registraciji političke organizacije kao sledećem koraku u razvoju svog političkog pokreta. 

Puno ime naše političke organizacije biće SRPSKI POKRET DVERI, skraćeno DVERI kao i do sada.

Duboko smo uvereni da će nova faza u razvoju našeg političkog pokreta doneti nove i još bolje rezultate za jednu od 5 pojedinačno najjačih političkih snaga u Srbiji danas.

Dveri su jedina nova politička opcija na srpskoj političkoj sceni poslednjih godina koja je opstala i svakodnevno raste u biračkom telu. Naše vreme tek dolazi.

Hvala svima koji će podržati osnivanje Srpskog pokreta Dveri, i time omogućiti smenu političkih generacija i dolazak novih, mladih i nekompromitovanih ljudi u srpsku politiku.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da svojim potpisom podrže osnivanje naše političke organizacije po postojećem zakonu. Svoje potpise podrške, uz važeću ličnu kartu, mogu dati svi punoletni državljani Srbije upisani u birački spisak,

Prikupljanje potpisa će se obavljati: utorak i sreda, 24. i 25. februar, od 15 do 19 časova , na adresi Sterijina 69.

Više informacija na 062 88 22 358

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00