sreda, 1. april 2015.  22:34h
Pročitano 4758 puta

PROTEST U VRŠCU Naprednjaci protiv Naprednjaka ispred prostorija Naprednjaka

Nije prvoaprilska šala. Deo vršačkih Naprednjaka protestovao je protiv rukovodstva lokalnog odbora SNS ispred stranačkih prostorija u Vršcu. Baš 1. aprila, na dan šale.

foto: Jovica Danilović foto: Jovica Danilović

Oko stotinak članova i pristalica SNS u Vršcu okupili su se danas u 18 časova ispred stranačkih prostorija u Ruskom parku izražavajući nezadovoljstvo radom lokalnog rukovodstva stranke.

Protestanti su nosili transparente na kojima su tražili ostavke lokalnih lidera, ali i podršku predsednika stranke Aleksandra Vučića. Na najvećem transparentu pisalo je "Predsedniče pomozite nam ovi naši uništiše SNS u Vršcu", a jedan od zanimljivijih bio je i "NEDAMO SNS"

Niko od učesnika protesta nije govorio na skupu, niti se obratio medijima, a okupljenima su delili letke u kojima su objasnili brojne zamerke na rad stranačkih lidera u Vršcu, ali i najavili buduće proteste.

Obaveštavamo vas da ćemo svake nedelje održavati mirne proteste ispred prostorija Stranke u Vršcu, gde očekujemo Vašu veliku podršku. Proteste ćemo održavati svake nedelje, a jednom mesečno i ispred Centrale Stranke, sve dok neko konačno ne odreaguje i ne raspusti odbor Srpske napredne stranke u Vršcu - piše između ostalog na letku koji je potpisan sa Nezadovoljno članstvo Srpske napredne stranke u Vršcu

Odgovor prvog čoveka vršačkog SNS pročitajte OVDE

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00