ponedeljak, 6. jul 2015.  20:46h
Pročitano 1665 puta

Dogovoreno jedinstvo vršačkih naprednjaka

Nakon burne prethodne nedelje u kojoj je rasformiran opštinski odbor SNS u Vršcu i imenovana trojica poverenika, održan je i prvi sastanak ovog tela. Već nakon prvog sastanka članovi tročlanog koordinacionog tela izašli su sa jedninstveni stavom da podela unutar stranke više neće biti.

Podsetimo, nakon prošlonedeljnog raspuštanja opštinskog odbora, formirano je tročlano povereništvo koje čine Nenad Baroš, Aleksandar Đorđević i dosadašnji predsednik Ljubiša Milosavljević. Nakon njihovog jučerašnjeg sastanka, koji je bio prvi u ovom sastavu, malo je jasnije kako će u budućnosti izgledati opštinski odbor naprednjaka.

Prva i najvažnija stvar je da smo postigli jedinstvo u stranci, a sada nam predstoji ozbiljan posao da odaberemo novo rukovodstvo i formiramo još kvalitetniji i jači novi opštinski odbor. Nećemo žuriti sa predlozima i izborom, već ćemo sve dobro odmeriti. Naše tročlano povereništvo sve aktivnosti sprovodi u koordinaciji sa vrhom stranke i sve odluke donosićemo u interesu stranke, ali i svih građana opštine Vršac, jedinstveno su u javnosti nastupili poverenici opštinskog odbora SNS.

Potom su objasnili zbog čega poslednjih dana nisu istupali u javnosti.

Stav rukovodstva stranke bio je da ne istupamo u javnosti, niti odgovaramo na čaršijska govorkanja sve dok se ne formira povereništvo. Narednih dana svakako će nas biti više u javnosti, ali ne zbog tračeva, već zbog rada naših članova u interesu svih građana Vršca, kažu u vršačkom odboru SNS-a i  dodaju da će već u narednih nekoliko nedelja biti poznat sastav novog opštinskog odbora.

 

Autor:  OO SNS
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00