utorak, 11. avgust 2015.  21:38h
Pročitano 2545 puta

Vučić, Selaković i Vučević posetili Vršac

Visoka delegacija Srpske napredne stranke u pratnji koordinatora za Južni Banat Branka Malovića, člana izvršnog odbora i Darka Jovanovića, člana izbornog štaba Andreja Vučića,  posetila je danas Vršac. Delegaciju su predvodili ministar pravde Nikola Selaković, njegov šef kabineta Dejan Carević, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i brat premijera Andrej Vučić, koji su dala podršku novom povereništvu, nedavno postavljenom nakon raspuštanja opštinskog odbora.

Kako nezvanično sazajemo, veliku i značajnu podršku dobio je danas novi opštiski odbor SNS u Vršcu, a pohvaljen je i rad povereništva. Ipak, ukazano je i na neke propuste, "koji se u budućnosti ne smeju ponavljati".

Zadovoljni smo radom povereništva nakon raspuštanja opštinskog odbora u Vršcu, a današnja poseta je jedan od dokaza da nam je ovaj grad veoma važan,  ali i da podržavamo promene koje se ovde dešavaju. Povereništvo je uspelo da privuče u stranku nove ljude neuprljanih biografija. Tako da imaju podršku jer su na pravom putu, kako za dobrobit stranke, tako i za dobrobit Vršca i svih građana. Vec sada se prepoznaje novi duh promena, ali i zajedništvo, koje je u prethodnom periodu nedostajalo, ističe naš izvor u vrhu naprednjaka.

Novih hiljadu članova pristupilo nakon raspuštanja opštinskog odbora

Zadovoljni su u vrhu stranke i velikim brojem novih članova, koji su pristupili nakon raspuštanja opštinskog odbora.

Iako su neki u Vršcu mislili da će raspuštanje opštinskog odbora pocepati stranku, mi smo iz svega izašli još jači. Postavljanje Aleksandra Bate Đorđevića u povereništvo stranka pokazalo se kao dobar potez. Preko hiljadu novih članova, od kojih je veliki broj uglednih građana ovog grada, potpisalo je prisupnice i stalo iza ideje promena  i puta kojim Srbiju vodi i Vlada na čelu sa premijerom. To nam daje garancije da se neke greške iz prošlosti neće ponavljati, zaključio je naš izvor.

Visoku delegaciju ispred prostorija sačekalo je više od 100 članova, među kojima je bilo mnogo mladih iz omladine vršačkog SNS.

Sastanak je bio zatvoren za medije, a kako saznajemo od članova vršačkog odbora sva četvorica su odgovarali na pitanja prisutnih u prepunim prostorijama stranke u centru Vršca. 

Kroz razgovor su se dotakli i problema poljoprivrednika u ovom delu Banata, ali i ostalih muka Vrščana. Jedna od tema bila je zakon o poreklu imovine, kao i predstojeći pokrajinski izbori.  

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00