subota, 15. avgust 2015.  15:23h
Pročitano 3240 puta

Bivsi reprezentativci sad stranačke kolege

Obojica su bili reprezantivci naše zemlje, jedan u vaterpolu drugi u tekvondou. Danas je jedan ministar, a drugi trener i selektor Srbije. Ipak, od pre nekoliko dana su stranačke kolege. 

Vanja Udovičić i Boris Gorjup Vanja Udovičić i Boris Gorjup

Naime, trener Tekvondo kluba Vršac i direktor svih selekcija reprezentacije Srbije Boris Gorjup od nedavno je član SNS i vodi savet za sport u novom opštinskom odboru. 

Drage volje i sa puno želje i optimizma prihvatio sam poziv novopostavljenog poverenika opštinskog odbora Aleksandra Djordjevića da se učlanim i preuzmem resor sporta u novom odboru. Nadam se da cu doneti novu energiju kompletnom vršačkom sportu svojim dugogodišnjim iskustvom u sportskim takmičenjima, ali i rada u savezu, kratko je objasnio Gorjup.

Posle Vučića dolaze i ministri u Vršac

Nakon nedavne posete Andreja Vučića opštinskom odboru u Vršcu, koji je bio u pratnji ministra Selaković i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, kao i današnje posete ministra Udovičića, narednih dana očekuje se dolazak i ostalih ministara iz redova naprednjaka.

- Ove posete pokazuju podršku novom opštinskom odboru, a u predstojećim danima očekujemo još ministara i visokih funkcionera, kažu u vršačkom SNS.

Ministar za sport i omladinu u Vladi Srbije Vanja Udovičić danas je u Vršcu prosustvovao otvaranju Spochan seminara i "Spochan EURO OPEN - Serbia 2015", a u grad pod Kulom došao je na poziv Aleksandra Bate Đorđevića

Nakon otvaranja Vanja Udovičić se sastao sa vršačkim članovima SNS u opuštenoj atmosferi Kuće Vina Rab, a tu je imao prilike i da se upozna sa planovima novog predsednika saveta za sport Borisa Gorjupa.

Drago mi je da se uspešni sportisti uključuju u rad na razvoju lokalne zajednice i institucija. Verujem da ljudi koji su iz sporta najbolje razumeju potrebe sportista i da to može da poboljša status i stanje u sportu, istakao je ministar Udovičić

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00