petak, 21. avgust 2015.  20:45h
Pročitano 4505 puta

Braća Dujić pojačala vršački SNS

Veliko sportsko pojačanje dobio je novi vršački odbor Srpske Napredne Stanke. Pristpunice su potpisali trofejni tekvondo treneri vršačkog Eurošpeda - Mario i Marin Dujić.

Nakon što je nedavno naprednjacima pristupio tekvondo trener Vršca Boris Gorjup, opštinski odbor dobio je novo pojačanje iz redova ovog olimpijskog sporta. Popularni Mali i Veliki, kako ih po nadimcima ljudi u Vršcu znaju, odlučili su da se priključe novoj ekipi vršačkog opštinskog odbora SNS.

Odlučili smo da se učlanimo na poziv poverenika Aleksandra Đorđevića, čoveka koga poznajemo od rođenja i sa kojim smo odrasli. Verujemo da angažovanjem možemo da poboljšamo sport u našem gradu. Nama tekvondo i dalje ostaje prioritet, ali ćemo našim iskustvom pomoći stranačkim organima u pravljenju plana za pobošljšanje stanja u vršačkom sportu, kažu braća Dujić.

Blizanci Mario i Marin Dujić rođeni su Vrščani i osnivači su Tekvondo kluba Eurošped, jednog od najtrofejnijih u zemlji. Obojica su kao takmičari bili reprezentativci, ali kasnije i treneri reprezentacije Srbije. 

U njihovom klubu ponikao je i još uvek trenira učesnik Olimpijskih igara u Londonu Damir Fejzić, tek drugi olimpijac u istoriji Vršca.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00