četvrtak, 8. oktobar 2015.  10:21h
Pročitano 888 puta

Obnovljen rad lokalnog odbora SDPS Vršac

Formiranjem Inicijativnog odbora SDPS Vršac kao i učešćem na sednici Glavnog odbora SDPS-a, ova stranka nastavlja sa radom u našem gradu.

Inicijativni odbor  sastavljen je dominantno od već postojećih članova stranke, ali i novih ljudi koji su prepoznali doslednost, kvalitet i ideju ove partije. Za predsednicu Inicijativnog odbora izabrana je Danijela Dondur, doskorašnja potpredsednica opštinskog odbora.

Kao i do sada SDPS Vršca  zalagaće se  za jednake  šanse za sve građane, pošten odnos prema radu i građanima, ekonomski prosperitet svih žitelja opštine, sa posebnim akcentom na socijalnu ravnopravnost  i pristojne uslove života i rada.   

Socijaldemokratska partija Srbije  je  u nedelju 04.10.2015. u Beogradu, održala Glavni odbor. Lider stranke gospodin Rasim Ljajić obraćajući se članovima Glavnog odbora i članovima partije rekao je  da SDP Srbije počinje kampanju u celoj zemlji, bez obzira na to da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili ne  i  dodao da mu se čini da će takvih izbora ipak biti.

“Spremamo se bez obzira da li će biti parlamentarnih izbora  ili ne, lokalnih će svakako biti, a za pokrajinske se već odavno spremamo”, navodeći da veruje u uspeh kampanje, te da se nada najboljem izbornom rezultatu do sada.

Govoreći o programu stranke, on je kazao da su to principi utemeljeni još pre šest godina, na osnivačkom kongresu stranke, a da je suština delovanja SDPS da Srbija bude uređena država, da imamo jaku ekonomiju i socijalnu osetljivost za najugroženije kategorije stanovništva.

SDPS Vršac poziva sve zainteresovane za naš rad da nam se jave, ili obiđu naše prostorije  u  ulici Zmaj Jovina broj 3 . Kontakt tel: 062 / 11 74 519

Facebook stranica > SDPS Vrsac-Socijaldemokratska partija Srbije

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00