sreda, 18. novembar 2015.  11:49h
Pročitano 2134 puta

Bronzanu Adrijanu dočekale stranačke kolege

Adrijana Barši, koja je osvojila bronzanu medalju u disciplini Tate Choken na Svetskom prvenstvu u Japanu, svečano su dočekale stranačke kolege u prostorijama vršačkog SNS.

Hvala savetu za sport Srpske napredne stranke što su mi upriličili doček. Takođe sam im zahvalna za podršku, koju sam imala prethodnih nekoliko meseci. Iskustvo iz Japana je zaista prelepo, a na samom takmičenju saznali smo da Chanbari postaje demo sport na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020, rekla je vidno nasmejana Adrijana Barši.

Adrijana Barši je osvojila bronzanu medalju u disciplini Tate Choken, dugi mač, u kategoriji 62 takmičara sa 4.DAN rangom. Osim bronzane medalje u Srbiju je stiglo jedno od osam priznanja koje je dodeljeno za specijalne zasluge kao dobar primer širenja japanskog sporta u svetu. O čemu možete čitati OVDE

Adrijanu su u prostorijama vršačkog SNS dočekale stranačke kolege, a korpu sa poklonima i cveće uručio joj je predsednik Saveta za sport Boris Gorjup.

Čestitam našoj Adrijani na sjajnom rezultatu i što je ime naše grada dostojno promovisala i u dalekom Japanu. Voleo bih da uvek upriličimo doček našim uspešnim sportistima, jer njih u Vršcu zaista ima mnogo, rekao je Boris Gorjup.

adrijana docek2

Adrijanu su u porstorijama stranke dočekala i obojica poverenika, Aleksandar Đorđević i Nenad Baroš.

U ime opštinskog odbora, i u ime Aleksandra Đorđevića i svoje ime, želim da čestitam Adrijani na velikom uspehu. Osvojiti bilo koje odličje i u nekom malom mestu je uspeh, a kamoli biti treći na svetu. Drago mi je što si deo naše stranačke porodice i ponosni smo na tebe. Nadam se da ćeš nas obradovati i Olimpijskom medaljom. Želim ti puno sreće u daljem radu, a našu podršku ćeš uvek imati, rekao je , poverenik vršačkog SNS.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00