utorak, 8. decembar 2015.  13:59h
Pročitano 774 puta

DS: Usvojeni budžet nije razvojni

Odbornici Demokratske stranke u lokalnom parlamentu održali su konferenciju za medije i poručili da je na najvažnijoj godišnjoj sednici, koja je održana u petak, doneseno niz važnih odluka, te da usvojen budžet za 2016. godinu ne sadrži sredstva namenjena razvoju Vršca.

Odbornici Demokratske stranke ističu da su oni bili jedini politički predstavnici koji su učestvovali u raspravi sa raznoraznim primedbama, predlozima, dopunama, izmenama i pitanjima vezanim za sve tačke dnevnog reda.

Odluka o budžetu za 2016. godinu nije zadovoljavajuća. On je napravljen da bi zadovoljio osnovne potrebe i formu, međutim, u njemu ne postoje tačke koje bi donele nešto novo u radu opštine i njenih institucija, jednostavno, budžet nije razvojni. Ono što su odbornici Demokratske stranke primetili je činjenica da u samom budžetu ne postoji ništa što bi dovelo do kapitalnih projekata koji bi pokrenuli proizvodnju i doprineli poboljšanju standarda i zaposlenju građana – rekao je Lazar Guteša napomenuvši da budžet ne sadrži priliv novca sa viših nivoa vlasti, te je javno upitao zašto je to tako.

Više os stavovima demokrata možete pročitati OVDE

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00