utorak, 8. decembar 2015.  14:23h
Pročitano 2300 puta

Vršački SNS osnovao uniju mladih

Opštinski odbor SNS Vršac, od prošle nedelje pojačan je za još jedno veoma bitno telo. U prostorijama Opštinskog odbora održan je konstitutivni sastanak Unije mladih.

Sastanku je prisustvovao veliki broj mladih aktivista Srpske napredne stranke sa teritorije opštine Vršac, a otvorio ge je predsednik Unije mladih u Opštinskom odboru Vršac Marko Rašić, koji je prisutnima poželeo dobrodošlicu i predstavio plan rada i ciljeve tog ogranka.

Pred Unijom mladih je važan zadatak, jer ćemo učestvovati u aktivnostima gotovo svih saveta Opštinskog odbora, koji nas očekuje u narednom periodu, a posebno tokom predstojeće predizborne kampanje.Zato očekujem od vas da se maksimalno angažujete u radu Unije kako bismo na najbolji mogući način predstavili najjaču političku organizaciju u zemlji, istakao je Rašić.

Nakon izlaganja novopostavljenog predsednika, reč je preuzeo poverenik Opštinskog odbora Nenad Baroš koji nije krio zadovoljstvo prisustvom velikog broja omladinaca.

Srećan sam što se na ovom mestu, večeras, okupio ovoliki broj mladih ljudi, spremnih da na sebe preuzmu veliku odgovornost i angažuju se upravo stvarajući sebi bolju budućnost u našoj sredini, rekao je Baroš.

sns unija mladih2

Baroš je istakao da će u svom radu imati punu podršku, kako poverenika, tako i starijih i iskusnijih aktivista stranke. U nastavku konstitutivnog sastanka prisutnima se obratio i poverenik Aleksandar Đorđević koji je poručio Uniji mladih da će upravo njihov rad na stvaranju nove generacije ove stranke omogućiti da mladi više nemaju prvenstvenu želju za odlaskom iz Srbije, već da bolju budućnost stvaraju upravo ovde u svojoj lokalnoj sredini.

Poslednjih par meseci napornim radom stvorili smo jednu veoma pozitivnu atmosferu u ovom Opštinskom odboru i priključili veliki broj novih članova među kojima su veoma ugledni građani opštine Vršac i eminentni stručnjaci u svojim oblastima. Oni će na vas preneti svoje znanje i iskustvo što je preduslov za stvaranje boljeg sutra, kada će SNS, na proleće, preuzeti apsolutnu većinu u lokalnoj vlasti, dodao je Đorđević.

Marko Rašić je za svog zamenika imenovao Nenada Aničića, koji će ravnopravno pomagati u vođenju Unije mladih u Vršcu. Na samom kraju sastanka prisutne su pozdravili predstavnici Saveta za sport i omladinu i Saveta za informisanje i medije Opštinskog odbora SNS u Vršcu.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00