sreda, 23. decembar 2015.  21:45h
Pročitano 1837 puta

Selaković: Vršac zaslužuje status grada

Srpski ministar pravde i član predsedništva Srpske Napredne Stranke Nikola Selaković izjavio je večeras u Vršću da je zadovoljan radom novog opštinskog odbora SNS-a i da Vršac zaslužuje da dobije status grada.

Ministar je u Vršac došao u posetu opštinskom odboru SNS u društvu koordinatora za Južni Banat Branka Malovića i Darka Jovanovića.

Selaković je rekao da je zadovoljan radom opštinskog odbora, jer je odbor dobio nove članove, a pohvalio je i predsednika opštine Čedomira Živkovića, koji je pre mesec dana postao član SNS.

Zbog takvih ljudi vrata SNS treba da budu otvorena za sve koji žele dobro Vršcu- kazao je Selaković i dodao da lokalne samouprave moraju da slede politiku štednje koju sprovodi vlada, a koja se dobro pokazala. - Na predstojećim izborima SNS mora pokazati svoju realnu snagu i zbog toga se od članova očekuje posebna aktivnost prema svim građanima bez obzira na veru i naciju, jer SNS takve razlike ne pravi- istakao je Selaković.

On je dodao da je „SNS stranka od oko 400.000 članova i tu snagu treba usmeriti u na pravi način. Politika zapošljavanja mora imati akcenat na srednji i mali biznis, što je u Vršcu dobro funkcionisalo, ali mora još brže i još više”.

Poverenik opštinskog odbora SNS Aleksandar Đorđević se zahvalio ministru na dolasku, dok je predsednik opštine Živković kazao da na sve načine podržava rad OO SNS Vršac iako nema političkih ambicija.

To je ogranak stranke koja trenutno ima najveći kapacitet u Zemlji u cilju očuvanja svega što je u Vršcu dobro urađeno, a posebno projekata koji su u toku i velikog broja investicija koje su u planu- rekao je Živković i istakao da je Selaković državni funkcioner koji je najviše posećivao Vršac.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00