ponedeljak, 4. januar 2016.  15:34h
Pročitano 751 puta

DS sad traži ostavke svih opštinskih funkcionera iz SNS

Opštinski odbor Demokratske stranke u Vršcu oglasio se saopštenjem. Drugim u veoma kratkom periodu. Prenosimo ga u celosti.

Pokušali smo da protumačimo šta je povereništvo SNS htelo da nam poruči saopštenjem od 31.12.2015. ali i pored najbolje volje nismo u tome uspeli, pa moramo da postavimo određena pitanja radi razjašnjenja:

Govorite o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, a mislite na radna mesta. Da li znate kako se stvaraju uslovi za otvaranje radnih mesta i da li ste bilo šta uradili u protekle skoro 4 godine na otvaranju industrijskih zona i privlačenju investicija?

Da li se pod plaštom borbe za radna mesta kroz produženo radno vreme ugostiteljskih objekata u stvari borite za ekstra profit kafana čiji ste vlasnici?

Govorite o tome da voda nije ispravna za piće. Ako je to istina, a vi taj podatak znate već više od četiri meseca, jasno je da ste učinili krivično delo „Neotklanjanje opasnosti“ (Krivični zakonik RS, član 285) jer niste obavestili javnost o tome.

Više puta ste dokazali bahatost i neodgovornost prema opštini Vršac i njenim građanima, a poslednjim saopštenjem ste to i priznali. Nije vam bilo dosta što ste napravili milionske račune za ručkove po vršačkim restoranima, što ste putovali po Evropi i stigli čak do Japana o trošku građana Vršca, što niste ispunili niti jedno obećanje, već ste građane doveli u neposrednu opasnost prikrivajući informacije koje mogu uticati na njihovo zdravlje.

Pored ostavke Miloša Vasića, tražimo i ostavke svih ostalih funkcionera vaše partije zbog bahatosti, neodgovornosti, nestručnosti, a pre svega zato što koristite političke funkcije samo zarad ličnih intresa.

S poštovanjem,

OO DS Vršac

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00