sreda, 6. januar 2016.  23:53h
Pročitano 1098 puta

SNS: Da li su u Demokratskoj stranci stručni za pljačkaške privatizacije?

Opštinski odbor Srpske napredne stranke oglasio se povodom zahteva demokrata za smenu svih funkcionera naprednjaka u opštini. Saopštenje prenosimo u celosti.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vršac zanima u čemu se tačno sastoji stručnost kadrova iz Demokratske stranke? Da li u tome što su zahvaljujući pljačkaškim privatizacijama razorili srpsku privredu, što su desetkovali radna mesta, a porodice širom Srbije doveli do prosjačkog štapa.

Što se tiče funkcionera Srpske napredne stranke, oni nisu ni na koji način privilegovani i svako ko se oglušio o Zakon i zloupotrebio službeni položaj za to mora da snosi odgovornost. Tome u prilog govori nedavna akcija policije i pravosudnih organa na teritoriji cele Srbije, gde se jasno pokazala odlučna borba Vlade Srbije protiv korupcije, a koja je pokazala da nije bitno ko kojoj stranci pripada, kao i to da je Srbija jasno postavila temelje pravne države.

Što se tiče funkcionera DS-a to ne može da se kaže i taj nivo zakonitosti je za njih bio nepoznanica godinama i ako pričamo o neprivilegovanosti, molimo članove DS-a da nadležne organe lepo obaveste o svim malverzacijama koje su izveli u slučaju „Vršačkih vinograda“ od 2000. godine, a poseban akcenat staviti na sprovođenje i zloupotrebe projekata u Opštini Vršac koji se finansiraju iz IPA fondova. 

S poštovanjem,

POVERENIŠTVO OO SNS VRŠAC

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00