četvrtak, 21. januar 2016.  22:38h
Pročitano 1996 puta

Levica Srbije osnovala vršački odbor

Vršački opštinski odbor od danas ima i jedna veoma mlada stranka - Levica Srbije. Prvi čovek LS u Vršcu biće Borislav Bora Dakić.

Pernat Milan i Čičić Miljan Pernat Milan i Čičić Miljan

Sa ponosom, ovim putem, obaveštavamo javnost u opštini Vršac, da je danas osnovan vršački inicijativni odbor "Levice Srbije". Za "prvog među jednakima" jednoglasno je izabran naš sugrađanin Borislav Bora Dakić.

Na sastanku su pored velikog broja zainteresovanih sugrađana prisustvovali i predsednik i član pokrajinskog izvršanog odbora Pernat Milan i Čičić Miljan, koji su nakon obrazloženja programa koji se sastoji u 24 tačke, a koji je nedavno promovisao osnivač "Levice Srbije" Borko Stefanović, takođe izjavili da "Levica Srbije" ustaje protiv privilegovane klase, jer odbacuje politiku favorizovanja privatizacije i tržišta kao merila vrednosti, politiku ekonomskog razvoja kao jedinog cilja, kao cilja po sebi, koji briše humanost. Takođe, napadamo i napadaćemo neoliberalna pravdanja svih brutalnosti kapitalizma i gramzivosti oligarhije - piše u saopštenju Levice Srbije.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00