utorak, 2. februar 2016.  00:17h
Pročitano 1556 puta

Potpredsednik pokrajinske Vlade posetio Vršac i Veliko Središte

Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin posetio je Veliko Središte i Vršac u petak 29. januara.

U Velikom Središtu, Vasin je obišao privatnu mlekaru „Petrov“ koja će početi sa radom krajem februara, a proizvodiće mlečne proizvode od organskog mleka.  Ovu priliku Vasin je iskoristio i da poseti  nesvakidašnji objekat – vinariju i galeriju savremene umetnosti „Geramuseum“, vlasnika Živka Grozdanića Gere, akademskog slikara - piše u saopštenju vršačkog DS.

Nakon posete Velikom Središtu, Miroslav Vasin je učestvovao na političkoj tribinu „Politička realnost i nove političke ideje u Srbiji“ koja je održana na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača u Vršcu. Tom prilikom građanima Vršca je predstavljen izborni  program DS sa kojim će ova stranka izaći na izbore 2016.

Ovaj program je drugačiji od svih, veoma je precizan, sadrži konkretne mere,  pun je novih rešenja i lako proverljiv. Smatramo da proverljivost programa političkih stranaka treba da bude ono najvažnije – da se  vidi šta je ko obećavao u predizbornoj kampanji, a šta ispunio na kraju svog mandata. U pisanju ovog programa učestvovalo je preko 500 ljudi, među kojima su bili profesori univerziteta, eksperti, ljudi iz privrede. Naš program je dostupan na sajtu Demokratske stranke i pozivam sve članove, simpatizere i zainteresovanu javnost da podnude predloge mera kojima se može unaprediti razvoj naše države, rekao je Miroslav Vasin.

Na tribini je osim Vasina govorila i dr Tatjana Vešović, predsednica OO DS Vršac. Ona je istakla da je po ugledu na centralu  i Opštinski odbor DS u Vršcu na svom sajtu postavio izborni program DS za Vršac.

Ona je pozvala sve građane opštine Vršac da pročitaju Izborni program i daju svoje sugestije i predloge kako bi zajedničkim snagama unapredili razvoj vršačke opštine, navode demokrate u saopštenju.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00