utorak, 2. februar 2016.  00:41h
Pročitano 1312 puta

Predsednica DSS dolazi u Vršac

Sanda Rašković-Ivić, predsednica DSS i Branislav Ristivojević, predsednik Pokrajinskog odbora DSS u Vojvodini govoriće na tribini ove stranke, koja će se održati u petak 5. februara 2016.g. u 19 časova u sali Mesne zajednice „Paja Jovanović“, Sterijina 69.

Saopštenje DSS-a prenosimo u celosti

Poštovani sugrađani,

30. januara 2016.g. u Beogradu je održana sednica Glavnog odbora Demokratske stranke Srbije na kojoj je odlučeno da će stranka učestvovati na najavljenim izborima na svim nivoima i da će na izbore izaći u koaliciji sa Srpskim pokretom Dveri u skladu sa sporazumom koji je potpisan 12. januara ove godine. Sporazumu je prethodilo više od godinu dana uspešne zajedničke saradnje. Ova patriotska koalicija ostaje otvorena za sve one istaknute pojedince i političke opcije kojima je bliska ideja slobodne Srbije koja čuva svoj narod, svoj identitet, svoju teritoriju i resurse za dobrobit sadašnje generacije i svih onih koje tek dolaze. Rejting ovih udruženih stranaka je u stalnom usponu i govori o najozbiljnijoj alternativi trenutno vladajućoj političkoj opciji. Patriotski blok se ne sprema da na izborima pređe cenzus već da bi na njima pobedio.

O ovoj temi govoriće prof. dr Sanda Rašković-Ivić, predsednica DSS i prof. dr Branislav Ristivojević, predsednik Pokrajinskog odbora DSS u Vojvodini na tribini u petak 5. februara 2016.g. u 19 časova u sali Mesne zajednice „Paja Jovanović“, Sterijina 69, prekoputa Kulturnog centra. Dobrodošli su svi slobodarski orijentisani građani našeg grada.

predsednik Okružnog odbora DSS za Južni Banat

Dr Željko Vilotijević

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00