nedelja, 7. februar 2016.  20:03h
Pročitano 2046 puta

Ministar posetio Vršac: Počinju sezonski radovi u "Vršačkim vinogradima"

Simbol Vršca, vinogradi podno Brega, neće ostati neorezani i zaparloženi, poruka je nakon jučerašnjeg sastanka u Vršcu kome je prisustvova ministar pravde Nikola Selaković.

Selaković na sastanku u Vršcu Selaković na sastanku u Vršcu

Redovni sezonski radovi otpočeće na svim parcelama "Vršačkih vinograda" već do kraja meseca. Nećemo dozvoliti bilo kakvo nastajanje štete, jer stečaj nije nešto što bi trebalo da uništi firmu, već da je očuva. Osim toga, razgovarali smo i o pronalasku ozbiljnog strateškog partnera za "Vršačke vinograde", koju su, nažalost, jedini preživeli kompleks ove veličine. Međutim, dok stvari ne budu izvesne, nećemo sa time izlaziti u javnost, istakao je Selaković u Vršcu.

On je dodao i da se razgovaralo o nastavku koalicije SNS sa Pokretom "Vršačka regija - Evropska regija", a kao dokaz dobre saradnje istako je to što je u skupštinsku proceduru ušao zakon po kome bi Vršac trebalo da dobije status grada.

Sastanku sa ministrom Selakovićem prisustvovali su predsednik opštine Čedomir Živković, njegov pomoćnika Aleksandar Đorđević, Predsednik lokalne skupštine Jovica Zarkula, poverenici SNS za Južni Banat Branko Malović i Darko Jovanović, kao i stečani upravnik "Vinograda" Dušan Dragojlović

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00