ponedeljak, 8. februar 2016.  23:04h
Pročitano 1294 puta

SNS: Vršac postaje grad na sledećem zasedanju skupštine

Vršac će postati grad već na narednom zasedanju skupštine Srbije, čime će Vrščani dobiti niz pogodnosti, piše u saopštenju vršačkog odbora Srpske napredne Stranke.

Saopštenje prenosimo u celosti

Pozitivni događaji u Vršcu, prethodnih dana, izazvali su veliku pažnju stanovnika Opštine Vršac i celog regiona. Novo povereništvo SNS u Vršcu dokazuje koliko je poverenje samog vrha stranke u njihov rad. Uz veliku pomoć koordinatora SNS za Južni Banat, podržana je inicijativa za dodelu statusa grada Opštini Vršac i aktivno iznalaženje trajnog rešenja za "Vršačke vinograde". 

Vršac će, usled velikog zalaganja premijera Aleksandra Vučića i ministra pravde Nikole Selakovića, postati grad već na narednom zasedanju Republičkog parlamenta, čime će Vrščani dobiti niz pogodnosti koje se ogledaju u: većim budžetskim sredstvima, institucionalnoj reorganizaciji u zdravstvu, policiji, gradskoj upravi, komunalnoj delatnosti i mnogim drugim sferama društva... To će znatno olakšati sve administrativne procedure i lokalnu sredinu učiniti efikasnijom. 

"Vršački vinogradi" će, zahvaljujući brzoj reakciji državnog vrha, kao i poverenika vršačkog SNS-a i koordinatota za Južni Banat koji su taj problem detaljno predočili, biti stavljeni pod konstatan nadzor. Pravovremeno će se obaviti svi predviđeni radovi u "Vršačkim vinogradima", kako bi se izbegla bilo kakva šteta do pronalaženja trajnog rešenja za ovu kompaniju. Ona je bila, nažalost, sistematski uništavana petnaest godina lošim privatizacijama i pogubnim poslovnim odlukama.

U predstojećem periodu građani Vršca mogu očekivati još aktivnosti, čime će Srpska napredna stranka još jednom dokazati da radi isključivo u interesu svih građana Srbije i svoja obećanja ispunjava nezvisno od toga da li je izborna godina ili ne. Ovo je samo početak i ogledalo svega za šta će se vršački SNS, kao temelj buduće lokalne vlasti, zalagati u samom državnom vrhu, a čiju veliku podršku već sada uživa.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00