utorak, 16. februar 2016.  21:01h
Pročitano 2127 puta

Doktorka Rodika Petku novi član SNS

Direktor Doma zdravlja u Vršcu dr Rodika Petku, juče je pristupila Srpskoj naprednoj stranci i time postala novi član Saveta za zdravstvo Opštinskog odbora, navodi se u saopštenju SNS.

Dr Rodika Petku je navela, da je oduvek podržavala politiku premijera Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i smatra da se sada ta energija manifestuje i na lokalnom nivou u Vršcu.

Potrebno je dati podršku takvoj politici kako bi se osnažio ovaj region, a time sprečio odliv stanovništva, posebno mladih, visokoobrazovanih kadrova, dodala je dr Petku. Posebno je važan budući status grada jer je bitno i očuvanje sekundarne i dalji razvoj primarne zdravstvene zaštite u Vršcu.

Dr Rodika Petku je specijalista medicine rada, sudski veštak, direktor Doma zdravlja u Vršcu od njegovog osnivanja. U svojoj dugogodišnjoj karijeri u zdravstvu bila je član više tela u oblasti zdravstvene zaštite, kao i načelnik službe Medicine rada do razdvajanja Doma zdravlja i Opšte bolnice u Vršcu. Dr Petku će se pridružiti svim aktivnostima koje će organizovati Savet za zdravstvo OO SNS u Vršacu, navode u saopštenju naprednjaci.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00