petak, 26. februar 2016.  12:28h
Pročitano 1185 puta

POKRET: Ponovo ćemo biti prvi na lokalnim izborima

Pokret "Vršačka regija - Evropska regija" održao je sednicu Izvršnog odbora na kojoj je definisao planove i strategiju za predizbornu kampanju. 

Napravljena je inicijalna lista odbornika ua lokalne izbore na koje Pokret izlazi samostalno, a razgovaralo se o koalicionom sporazumu sa SNS.

Pokret će u narednom periodu podići dinamiku aktivnosti, a od 2004. godine, uvek prvi preda listu sa kandidatima za lokalni izbore.

Ponovo ćemo biti na mestu broj 1. Obaveštavam sve građane, simpatizere i građane - Pokret na lokalne izbore ide samostalno. Imamo sa čime da se pohvalimo. Rezultati za 12 godina mnogo govore. Uvereni smo da će nam sugrađani u velikoj meri dati poverenje. Rezultati su naša snaga, lista Pokreta biće najbolja. Pobedićemo, poručio je predsednik Pokreta Jovica Zarkula i pozvao sve političke suparnike da se u kampanji ponašaju civilizovano.

Potpredsednica Pokreta VRER Julkica Mitrašinović kaže da su uvažavani kandidati za odbornike i samostalan nastup na lokalnim izborima moralna obaveza prema članovima i simpatizerima koji su uz Pokret VRER 12 godina.

Postavili smo ciljeve koje treba ispuniti u narednom periodu, kako u gradu tako i na selima. Pokret VRER nastaviće da ispunjava obećanja, za dobrobit građana, rekla je Mitrašinović.

Predsednik Izvršnog odbora Pokreta VRER Radomir Milović kaže da se Pokret VRER, u iščekivanju da se raspišu izbori na svim nivoima, uveliko priprema za predstojeću kampanju.

Kao i u prethodne tri kampanje, izaći ćemo pred narod spremni. I do sada smo iza svojih aktivnosti stajali likom i delom. Trudili smo se da sva data obećanja i obaveze budu ispunjeni. Razgovarali smo o inicijalnoj listi od 45 predloga za odbornike. To će biti odgovorni ljudi koji će zastupati interese građana, rekao je Milović.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00