ponedeljak, 29. februar 2016.  16:52h
Pročitano 1006 puta

ĐORĐEVIĆ: Radovi u "Vršačkim vinogradima" počinju na vreme

Radovi u "Vršačkim vinogradima" počeće na vreme - stoji između ostalog u saopštenju kojim se poverenik vršačkog SNS Aleksandar Đorđević obrati se javnosti povodom najavljenih sezonskih radova u ovoj firmi.

Saopštenje prenosimo u celosti

Želim da se, ispred Srpske napredne stranke, obratim građanima Vršca povodom najavljenih sezonski radova u Vršačkim vinogradima, kako ne bi dobijali pogrešne i nepotpune informacije iz medija.

Ministar pravde u Vladi Republike Srbije g. Nikola Selaković je prilikom posete Vršcu najavio rezidbu koja je neophodna za dalje očuvanje vinograda i shodno tome ona će se prema planu i realizovati. 

Stečajni upravnik koji vodi ceo postupak i ja smo u neprekidnoj komunikaciji te Vam sa zadovoljstvom mogu preneti da su pripreme uveliko u toku kao i da su spremni radnici koji će biti angažovani na rezidbi. 

Stečajni upravnik je prema zakonskoj proceduri o ovome obavestio postupajućeg sudiju privrednog suda u Pančevu i u naredna dva dana očekuje se rešenje kojim će angažovanje radnika biti odobreno, a čime će se steći uslovi za početak radova. 

Svim građanima Vršca još jednom hoću da prenesem da nećemo dozvoliti da resursi u Vršačkim vinogradima propadnu i da ćemo pravovremeno organizovati sve radove do iznalaženja trajnog rešenja za ovu kompaniju - kaže u saopštenji poverenik vršačkog odbora SNS Aleksandar Đorđević

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00