ponedeljak, 6. jun 2016.  23:58h
Pročitano 1621 puta

I ovog leta "Vršačka ulična sportijada"

Ovogodišnja "Vršačka ulična sportijada" održaće se u periodu od 21. do 24. jula, a osim takmičarskog, imaće i edukativan karakter.

Sportijada je manifestacija takmičarskog karaktera koja za cilj ima promociju amaterskog sporta, ali i volonterizma. Prošle godine okupili smo oko 350 takmičara i 50 volontera koji su svojim radom doprineli da Vršačka ulična sportijada zauzme visoku poziciju među najboljim volonterskim projektima u Srbiji- kažu organizatori Sportijade. 

sportijada logo

Ovogodišnja Sportijada će, osim takmičarskog, imati i edukativan karakter. Kao i do sada, sav program će se odvijati na ulicama Vršca. Na taj način želimo da, osim sportista, animiramo i naše sugrađane i pružimo im zanimljiv i edukativan program tokom letnjih dana. I ove godine, svi zainteresovani će imati priliku da se na ulicama grada takmiče u mnogim sportovima, a najbolje očekuju nagrade. Ipak, naglasak naše manifestacije je pre svega na sportu, druženju, edukaciji, volonterizmu i solidarnosti, te su svi naši učesnici svakako – pobednici.

Pozivamo Vas da zapratite Fejsbuk stranicu – Vršačka ulična sportijada na kojoj će u narednom periodu objavljivati dodatne informacije o Sportijadi, kao i da posetite sajt – www.sportijada.rs koji će uskoro biti u funkciji. 

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00