sreda, 30. novembar 2016.  21:20h
Pročitano 989 puta

Veliki plesni festival treći put na Zlatiboru

Veliko međunarodno takmičenje u modernim plesovima, festivalskog tipa, održaće se na Zlatiboru. Od 9. do 11. decembra u sportskom centru Wai Tai takmičiće se plesači iz svih delova naše zemlje, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Crne Gore i Rumunije.

Plesni festival „Zlatibor Dance Open 2016“ održava se treću godinu na najlepšoj srpskoj planini. Plesači će imati priliku da se takmiče u modernim plesovima, a ocenjivaće ih internacionalne sudije, priznate u plesnom svetu: Robert Majtas (Nemačka), Sabrina Bosko (Italija), Hose de la Kruz (SAD), Nataša Jekić (Bosna i Hercegovina), Jasmina Bajić (Srbija) i Roland Kovač (Rumunija).

Najbolje plesače očekuju i vredne nagrade - stipendije za plesno usavršavanje u Njujorku (Manhattan Dance Project Summer Dance Intensive) i na Siciliji, gde će dobiti priliku da rade sa nekim od najvećih imena iz sveta plesa, kao i besplatno učešće i smeštaj na plesnim festivalima u Rimu i Amesterdamu.

Osim takmičarskog dela, u okviru festivala „Zlatibor Dance Open 2016“ biće održane i plesne radionice za učesnike. Predavači na radionicama će biti profesionalni plesači i koreografi - Hose de la Kruz, Dušan Kostić i Orhan Sarić.

Ukoliko ste direktor kluba, koreograf, trener ili plesač i želite da se takmičite na festivalu „Zlatibor Dance Open 2016“ ili da prisustvujete nekom od seminara, pošaljite mejl na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i dobićete sve potrebne informacije.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00