nedelja, 12. mart 2017.  16:00h

MMA turnir u Vršcu

Najbolji MMA borci iz Srbije i regiona odmeriće snagu i veštine 18. marta u Vršcu. Turnir je humanitarnog karaktera i deo prihoda biće doniran.

Jedanaesti turnir „Kombat čelendž“ u disciplinama MMA i K-1 borilačkim veštinama, u organizaciji Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” iz Pančeva, biće organizovan u Vršcu, 18. marta sa početkom u 19.30 sati u hali "Milenijum". Turnir je okupio najpoznatije i najbolje borce iz Srbije i regiona.

Na programu će biti ukupno 12 borbi, od kojih 11 u MMA i jedna u K-1 konkurenciji.

Organizatori ističu da tradicionalno deo prihoda od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Ovog puta novac će biti doniran porodici Ristić iz Omoljice, samohranoj majci Zorici i njenom sinu Žarku koji godinama boluje od epilepsije.

Zoran Rajačić, predsednik udruženja ,,Srpska Sparta“,rekao da je čast da pomažu drugima i da to čine 11 godina. Kad god je pomoć neophodna rado se odazivamo i dajemo sve od sebe da pomognemo.

Takođe ističe da se na taj način nastavlja i tradicija dobre saradnje među komšijama u južnom Banatu, pošto je deo prihoda sa 10. turnira koji je održan u Pančevu doniran Draganu Vitoroviću odnosno udruženju paraplegičara iz Vršca.

Vrščanin Dragan Vitorović je, na vrhuncu karijere u odbojci, u 19. godini, doživeo saobraćajnu nesreću. Iako je godina u invalidskim kolicima, uprkos teškoćama, završio je fakultet i osnovao udruženje za osobe sa invaliditetom „Parakvad VŠ“, kako bi pomogao ljudima koji su u sličnoj situaciji kao on.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici ATP u Pančevu i hali Milenijum u Vršcu.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00