ponedeljak, 9. februar 2015.  07:28h
Pročitano 2513 puta

Kadetkinja Jovana Atlagić najbolji sportista Vršca

Tradicionalna godišnja nagrada za sportistu godine grada Vršca za 2014. pripala je četrnaestogodišnjoj Jovani Atlagić iz tekvondo kluba Eurošped.

Milan Šalinački, Milana Jakšić, Julkica Mitrašinović, Jovana Atlagić, Mika Živaljević (FK Vršac) Milan Šalinački, Milana Jakšić, Julkica Mitrašinović, Jovana Atlagić, Mika Živaljević (FK Vršac)

Kuriozitet je što se Jovana još uvek takmiči u kadetskoj konkurenciji, a takođe je dobila nagradu i za najbolju katetkinju u prethodnoj godini. Mlada tekvondistkinja je 2014. osvojila drugo mesto na Svetskom prvenstvu za kadete održanom u Azerbejdžanu na kome su učestvovali takmičari iz 40 zemalja.

Za najbolje trenere proglašeni su upravo Jovanini treneri iz tekvondo kluba “Eurošped” braća Mario i Marin Dujić.

Drugu godinu za redom nagrada za najbolji fudbalski kolektiv otišla je u ruke fudbalera. Ovog puta za najbolji sportski kolektiv proglašen je FK Vršac koji je proleće završio na prvom mestu Vojvođanske lige Istok, ali je jesenji deo prvenstva u trećeligaškom karavanu završio u zoni ispadanja.

Najbolji senior je krosfit takmičar Milan Šalinački, a seniorka karaktistkinja Milana Jakšić. Nagrade za životno delo dobili su pedagog i profesor fizičke kulture Miroslav Slavuj i planinar Rade Radičević.

Specijalne nagrade dobili su Unija studenata opštine Vršac, Sportsko ribolovačko društvo ABC, rvački vetran Mihajlo Antal i Olgica Jovanović, osnivač JAZZ dance studia Olja.

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00