utorak, 10. februar 2015.  23:30h
Pročitano 2444 puta

(NE)Održana burna skupština FK Vršca

Iznenada zakazana skupština FK Vršca večeras nije ni održana, a predsednik kluba za sutra je zakazao upravni odbor, a za četvrtak skupštinu kluba.

Fudbalski klub Vršac prošle nedelje proglašen je za najbolji sportski kolektiv u gradu pod Kulom, a samo sedam dana kasnije na vanrednoj skupštini, koja do kraja zvanično nije ni održana, mogle su se čuti optužbe da je stanje u klubu katastrofalno.

Potpuno neočekivano nadzorni odbor kluba za večeras je zakazao vanrednu skupštinu na kojoj su planirali da izaberu novog predsednika i upravu.

Međutim, legitimitet skupštine osporio je predsednik kluba Uroš Predić, koji je tvrdio da je prilikom je sazivanja iste prekršen statut. Nasuprot njemu, sportski direktor Miodrag Brankov, smatrao je da je statut ispoštovan.

To je dovelo do žestoke rasprave, koja je potrajala duže od sat vremena, pa se se mogle čuti optužbe kako je najbolji gradski klub za prošlu godinu na rubu propasti. Predića je "opozicija" optužila da ima samo osam igrača u klub, ali i da planira klub da ujedini sa gradskim rivalom Vršac junajtedom. Te kako je ostalo samo tri dana do prelaznog roka i da je situacija alarmantna, jer vremena nema da se reaguje.

Na kraju, ponajviše zahvaljujući članici opštinskog veća Julkici Mitrašinović i Rajku Guteši (član nadzornog odbora), strasti su se primirile.

Posle čega je Uroš Predić za sutra zakazao upravni odbor, a skupštinu najavio za četvrtak (12.02.) u 18 časova.

Pogledajte video 

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00