utorak, 10. februar 2015.  23:30h
Pročitano 2391 puta

(NE)Održana burna skupština FK Vršca

Iznenada zakazana skupština FK Vršca večeras nije ni održana, a predsednik kluba za sutra je zakazao upravni odbor, a za četvrtak skupštinu kluba.

Fudbalski klub Vršac prošle nedelje proglašen je za najbolji sportski kolektiv u gradu pod Kulom, a samo sedam dana kasnije na vanrednoj skupštini, koja do kraja zvanično nije ni održana, mogle su se čuti optužbe da je stanje u klubu katastrofalno.

Potpuno neočekivano nadzorni odbor kluba za večeras je zakazao vanrednu skupštinu na kojoj su planirali da izaberu novog predsednika i upravu.

Međutim, legitimitet skupštine osporio je predsednik kluba Uroš Predić, koji je tvrdio da je prilikom je sazivanja iste prekršen statut. Nasuprot njemu, sportski direktor Miodrag Brankov, smatrao je da je statut ispoštovan.

To je dovelo do žestoke rasprave, koja je potrajala duže od sat vremena, pa se se mogle čuti optužbe kako je najbolji gradski klub za prošlu godinu na rubu propasti. Predića je "opozicija" optužila da ima samo osam igrača u klub, ali i da planira klub da ujedini sa gradskim rivalom Vršac junajtedom. Te kako je ostalo samo tri dana do prelaznog roka i da je situacija alarmantna, jer vremena nema da se reaguje.

Na kraju, ponajviše zahvaljujući članici opštinskog veća Julkici Mitrašinović i Rajku Guteši (član nadzornog odbora), strasti su se primirile.

Posle čega je Uroš Predić za sutra zakazao upravni odbor, a skupštinu najavio za četvrtak (12.02.) u 18 časova.

Pogledajte video 

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE

Komentari  

+3 #1 Brrrr... 11-02-2015 08:26
Da li će Miša Grčki slomiti Uroša Nejakog? Pitanje je sad.
Odgovori
-7 #2 pravedan 14-02-2015 16:44
Jadan klub pored Mise Brankova i Ceje sa sve velikim Pericom Rankovim.
Misa Brankov nema svedoka da je sam sebi platio pice...
-Ceja ne sme od tate ni u wc da ode...
-a posteni Pera Rankov ,zabio je Ljubisi noz u ledja za samo 20.000 din! A svi znamo da ga je Ljubisa skolovao, Uros mu platio svadbu!sta li ocekuje od Mise Brankova? Uprava zvana besparici..
Odgovori
-7 #3 pravedan 14-02-2015 16:51
Gasenje fk vrsca
treba se zahvalit Misi Brankovu i "legendi" Peri Rankovu
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00