utorak, 28. avgust 2018.  00:49h

Snow team Vršac pravi promociju na Vršačkom bregu

Vršački Snow team organizuje otvoreni dana na Vršakom bregu u nedelju 2. septembra, na kome će predstaviti rad udruženja ali i ovosezonsku ponudu skijanja. Sve to na Planinarskom domu uz slogan "Da vam skijanje bude prosto ko pasulj"

Predstavićemo ponudu za narednu sezonu i početak januara 2019. godine, odnosno sedmodnevni aranžman za odlazak na vrhunsko francusko skijalište Paradiski. Takođe, bićemo tu da odgovorimo na sva pitanja vezano za skijanje, snoubord, ski obuku, izbor opreme, kupovinu i najam opreme, održavanje opreme, kakva su skijališta u regionu itd. Potrudićemo se da izložimo i pokažemo određeni broj skijaške opreme i rekvizita kao i sredstava za održavanje opreme, kažu u Snow team Vršac.

Planirano je da druženje članova udruženja počne već od 11 sati, a svi zainteresovani moći će po posebnim uslovima, koji važe samo tog dana, da  postanu novi članovi ovog udruženja ljubitelja skijanja, čime će dobiti i karticu sa mnogobrojnim popustima. Na kraju, za članove je predviđen i ručak od 13 sati.

Pasulj sa mesom i kupus salata biće na meniju za sve članove udruženja. Ručak mi častimo a piće možete naručiti po simboličnim cenama u Planinarskom domu (pivo 100, vino 80, loza 80, sok 90, kafa 60), objašnjavaju ski fanovi.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00