petak, 7. septembar 2018.  16:59h

FUDBALSKO LUDILO: Zapaljen teren u Gudurici, Kuštilj se žali ...

Neverovatna priča dolazi nam ove nedelje sa južnobanatskih fudbalskih terena iz vršačkog atara. Naime, zapaljena je trava na terenu u Gudurici (!?), a gostujuća ekipa iz Kuštilja saddd se buni zbog pomeranja termina. 

Neverovatno ali istinito - zapaljen je fudbalski teren u Gudurici! Kao što možete videti na slikama izgorelo je nekoliko uzdužnih delova terena u širini od po metar. Taman toliko da ovde fudbala skoro biti neće. Kako saznajemo, počinioci su uhvaćeni i radi se o mladim osobama. 

gudurica teren

Prema nezvaničnim informacijama ljudi iz FK "Vinogradara" kada su kosili travu nisu pokupili odkose, već su ih ostavili na terenu. To su, iz samo njima znanog razloga, za vatru iskoristili piromani očigledno bez simpatija ka seoskom fudbalu - i tako Guduricu uskratili fudbala verovatno za celu jesenju sezonu. 

Sve ovo dogodilo se u utorak, a Guduričane očekuje utakmica na domaćem terenu protiv "Karaša" iz Kuštilja u nedelju, pa su se dali u potragu za terenom gde će igrati utakmice "kod kuće". Alternativa je pronađena u čak 30 kilometara udaljenom Potpornju, jer pretostavljamo da zbog "dobrosusedskih" odnosa nisu hteli da pitaju prve komšije iz Velikog Središta

No, odabrano je mesto - Potporanj, a kako i oni igraju nedeljom, utakmica između Vinogradara i Karaša zakazana je za subotu

E sad tu dolazi do novih problema. Ekipa Kuštilja se žali: "Nećemo da igramo u subotu. Naši igrači su uzeli slobodno u nedelju. Ne možemo da se okupimo. Pisaćemo žalbu savezu.". Guduričani ostaju pri svome - samo subota i samo Potporanj. 

Zbog vanredne situacije savez je prelomio - igra se u subotu u Potpornju. Ende. 

Mi ćemo ispratiti kako se i da li se igralo, jer seoski fudbal uvek je uzbudljiv.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00