petak, 13. februar 2015.  00:18h
Pročitano 2758 puta

Šta se dešava sa FK Vršcem? (VIDEO)

Fudbalski klub Vršac u četvrtak uveče ostao je bez predsednika, koji je na skupštini podneo ostavku, a dan pre kraja prelaznog roka prvi tim broji jednocifren broj igrača.

Dosadašnji predsednik Uroš Predić na vanrednoj skupštini, koju je sam zakazao na burnom skupu održanom u ponedeljak, podneo je ostavku i napustio veliku salu gradske kuće.

Potom su članovi skupštine usvojili ostavku i odredili petočlanu komisiju, koja će klubom upravljati do izborne skupštine zakazane za 18. mart.

Svakako da je najteži posao pao na članove komisije zadužene za sportska pitanja, Miodraga Brankova i Pericu Rankova. Prvi tim gotovo da ne postoji, jer je početkom nedelje brojio samo osam igrača, a realno, možda ih je i manje. Vremena nema mnogo za dovođenje pojačanja, tačnije - za popunjavanje neophodnog broja igrača. Preciznije, imaju 24 časa na raspolaganju. Toliko još traje prelazni rok u Srbiji.

Podsetimo, prvi tim nije počeo pripreme, nema trenere, nema dovoljno igrača... nema ni vremena. Ipak, izgleda da će bar novca biti, jer iz lokalne samouprave za prvih šest meseci ove godine za FK Vršac obezbeđeno je 2,4 miliona dinara.

Da stvar bude još neverovatnije, FK Vršac je pre samo desetak dana proglašen za najbolji sportski kolektiv u gradu za prošlu godinu. Nedelju dana posle primanja nagrade usledili su veliki potresi, svađe, optužbe i preko noći zakazana, ali ne i održana skupština u ponedeljak...

Pogledajte raspravu od ponedeljka između ex predsednika Uroša Predića i nekadašnjeg trenera Jovana Stefanova - Belova

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00