ponedeljak, 9. mart 2015.  10:23h
Pročitano 1846 puta

Vršački atletski klub 1926 dobio novo rukovodstvo

Izborna skupština Vršačkog atletskog kluba 1926 održana je u petak, 6. marta, u prostorijama Skupštine Opštine Vršac. Za novog predsednika jednoglasno je izabran Nenad Habibović (41), polumaratonac i dugogodišnji član Kluba.

Habibović je za potpredsednika predložio Ištvana Heđešija, dosadašnjeg potpredsednika, a za sekretara Dražena Jovanaovića, koji je i u proteklom periodu veoma uspešno obavljao ovu dužnost. Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Kojadin Pećanac, Pavle Vlahović i Srđan Pavkov.

Radiću na tome da se atlitika omasovi, uđe u sve škole, da naše članstvo bude brojnije. Inteziviraćemo saradnju sa drugim klubovima u gradu ali i u regionu. Dragana Rakić je tokom protekle četiri godine puno uradila na okupljanju ljudi oko ovog sporta i doprinela afirmaciji atletike u Vršcu. Zahvaljujem se prethodnom rukovodstvu na izuzetno uspešnom vođenju kluba, i zbog svih nas, a prvenstveno zbog svih sadašnjih i budućih mladih atletičara treba nastaviti u tom pravcu i dalje. Ja sam spreman da nastavim, rekao je Nenad Habibović, novi predsednik Vršačkog atletskog kluba 1926.

Samo organizacije koje su spremne da se menjaju i prilagođavaju novim trendovima, mogu biti uspešne u današnjem modernom društvu. Sigurna sam da će novi predsednik Nenad Habibović doneti jednu novu energiju i nove ideje i da će ovaj Klub biti još uspešniji nego do sada. Zahvaljujem se svim članovima Kluba, sponzorima, lokalnoj samoupravi, medijima i svim prijateljima Kluba, čiju sam bezrezervnu podršku imala u protekle četiri godine. Čestitam novom rukovodstvu Kluba na izboru koje ima našu potpunu podršku, rekla je Dragana Rakić, koja je bila na čelu VAK 1926 u protekle četiri godine.

Na narednoj skupštini Kluba biće izabrani članovi Izvršnog odbora.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00