utorak, 28. april 2015.  21:11h
Pročitano 1585 puta

Brakos najbolji na Margitskom (FOTO)

Turnir "Margitsko naselje" u basketu tri na tri uspešno je održan proteklog vikenda, a koji je organizovala omladine NVO "Zajedno za Vršac" na terenu u Margitskom naselju.

Ekipa "Brakos" - foto: Miloš Živković Ekipa "Brakos" - foto: Miloš Živković

Na turniru je učestvovalo 14 ekipa, medju kojima je bilo amatera i profesionalaca od sedam do četrdeset sedam godina, a prvo mesto zauzela je ekipa "Brakos". Drugo mesto pripalo je momcima iz "Dve izmene", dok je treća bila "Gerila". Za najboljeg igrač turnira proglašen je Aleksandar Kovač.

Za devet minuta, koliko su trajale utakmice, vodili su se mini ratovi. Bilo je opomena, nervoznih igrača u finalu i na kraju - zadovoljne publike. Momci "sa Margitskog" su bili podrška i pomoć u svakom trenutku. Omladina "Zajedno za Vršac" ne bi uspela bez njihove pomoći. Zamenjena je tabla, obruč i mrežica, a iscrtane su i linije. To je novina za ovaj teren, koji je bio godinama zapostavljen. Ovog vikenda je oživeo. Bilo je puno ljudi, čula se muzika, glasno navijanje... Uspeli smo da okupimo mlade i da svi zajedno doprinesemo jednom lepom dogadjaju, kaže Zorana Grujin, članica "Zajedno za Vršac" i jedna od organizatora turnira.

Autor:  Vladimir Vašalić
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00