ponedeljak, 4. maj 2015.  23:41h
Pročitano 1440 puta

Održan Svetski kup Combat Ju Jutsu - Vršac 2015

Svetski kup Combat Ju Jutsu - Vršac 2015 održan je proteklog vikenda u Milenijumu, a zapažene rezultate ostvarili su vršački klubovi

foto: Gabrijel Gašpar foto: Gabrijel Gašpar

Na takmičenju je bilo 168 takmičra iz iz 10 različitih zemalja: SAD, Australija, Uganda, Italija, Egipat, Rusija, Ukrajina, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija. Najzapaženiji rzultati domaćin Urban jutsu jiu jitsu klub Vršac, zatim Combat Ju Jutsu Vršac i Panter Šabac. Ogroman doprinos organizaciji dala je Biljana Tapavički iz Zrenjanina, kao i Hrvoje Znaor iz Splita, koji je sudio najveći broj takmičenja u Grapplingu. Prvo mesto u Combat borbama pripalo je Marku Doziću iz novosadskog kluba Strong Combat jutsu. Sponzori takmičenja bili su Opština Vršac, DKP Drugi Oktobar, Moja Voda, Caffe Max i Pekara Banatski Klas, a mesdijsku podršku dali su TV In oktobar i TV Lav - kaže za MOJKraj.rs Srđan Ratković, organizator spektakla u Milenijumu.

Vršački klubovi ostvarili su izuzetne rezultate. „Urban Centar Vršac” trenera Srđana Ratković osvojio je 40 medalja, dok je klub „Combat Ju Jutsu” osvojio je 30 medalja od kojih 10 zlatnih, 11 srebrnih i 9 bronzanih.

Bio je pravi izazov organizovati takmičenje svetskog ranga u Vršcu, ali mi smo zadovoljni rezultatima i tokom takmičenja. Zahvalio bih se roditeljima i navijačima za podršku i energijom koju su pružili ispunjujući salu optimizmom davajući sigurnost i motivaciju takmičarima. Nadam se da će sledeće takmičenje koje ćemo organizovati okupiti još veći broj klubova i učesnika - kaže Dimitrije Mitrov, trener kluba „Combat Ju Jutsu” iz Vršca.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00