utorak, 19. maj 2015.  10:40h
Pročitano 1244 puta

Otvoren joga park na Vršačkom bregu

Postavljanjem info banera sa natpisom JOGA PARK VRŠAC i održavanjem prvog besplatnog časa joge u ovoj godini Joga centar Vladimir iz Vršca je u nedelje, 17.5.2015. godine u 17h, uz podršku nacionalnog granskog Joga Savez Srbije svečano obeležio prostor na Vršačkom bregu, na platou zelenog amfiteatra.

Otvaranju je prisustvovao počasni predsednik Joga saveza Srbije prof. dr Predrag Nikić kao i kolege instruktori joge iz čitave Srbije.

U JOGA PARKU će se odvijati besplatne joga promotivne aktivnosti za građane Vršca u okviru AKCIJE: VEŽBAJTE JOGU SA NAMA koja se odigrava u gradovima širom Srbije već sedmu godinu za redom, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije.

Nacionalnom granskom Joga Savezu Srbije i Joga centru Vladimir data je saglasnost za postavljanje info banera na osnovu Odluke Opštinskog veća za sport.

Akcija VEŽBAJTE JOGU SA NAMA posetiocima nudi predlog sadržajnog života (telesne vežbe, vežbe disanja, koncentracije…) koje se mogu izvoditi u kući, na radnom mestu, u prirodi, u porodici, sa prijateljima… koje ne zahtevaju predznanje niti posebnu kondicionu spremnost, kažu realizatori akcije VEŽBAJTE JOGU SA NAMA su sertifikovani instruktori joge sa licencom Joga Saveza Srbije (www.yogasavezsrbije.com).

U Vršcu će časove joge voditi instruktor Joga centra Vladimir, Vladimir Gerga (tel: 063 8999 899).
Časovi će se održavati nedeljom u JOGA PARKU i biće redovno najavljivani na FB nalogu Joga centra Vršac i Joga centra Vladimir.

Ljubiteji joge treba sa sobom da ponesu flašicu sa vodom; da obuku komotnu odeću; peškir ili prostirku za vežbanje. U slučaju kiše čas se pomera za naredni termin.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00