utorak, 16. jun 2015.  16:52h
Pročitano 943 puta

Prijavite se za Vršačku uličnu olimpijadu

Počele su prijave za drugu Vršačku uličnu olimpijadu - "Sportom do uspeha". Sve do 16. jula možete se prijaviti za takmičenje u nekom od šest sportova, koliko će ih biti na ovogodišnjoj Vršačkoj uličnoj olimpijadi.

Unija studenata opštine Vršac zajedno sa Stonoteniskom akademijom "Millennium", Vršačkim atletskim klubom 1926 i grupom "Harp bikes" organizuje drugu po redu Vršačku uličnu olimpijadu – "Sportom do uspeha". Olimpijada počinje 17. jula i trajaće do 26. jula. I ovog leta biraće se najbolji sportista i najbolja sportiskinja Vršačke ulične olimpijade, te studenti pozivaju sve da se prijave i takmiče u što više sportova. Donja starosna granica je posebno napomenjena u svakom sportu, a ni u jednom sportu nema gornje starosne granice. Pored novčanih nagrada, najbolje očekuju i mnoge vredne robne i vaučer nagrade, kao i pehari i medalje.

Prijave su počele u ponedeljak, 15. juna, i trajaće sve do 16. jula, što je dan pred početak same Vršačke ulične olimpijade. Sportovi u kojima se možete takmičiti su basket, odbojka na pesku, plivanje, stoni tenis, trčanje i biciklizam. Osim u takmičarskom delu, na Olimpijadi možete učestvovati i kao volonter, te na taj način pomoći organizaciji ovog velikog sportskog događaja. 

Dodatne informacije kako se prijaviti za takmičenje ili volontiranje, ali i više o samoj Vršačkoj uličnoj olimpijadi možete pronaći OVDE.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00