četvrtak, 23. jul 2015.  11:25h
Pročitano 1320 puta

Balerine predstavile Vršac u najboljem svetlu

Plesni studio "Olja" predstavljao je grad na dva velika karnevala. Ekipa od deset balerina predstavljala je Vršac na Leskovačkom karnevalu 12. jula, dok je njih 20 učestvovalo na karnevalu u Vrnjačkoj banji 15. jula. 

Vrščanke u Vrnjačkoj Banji Vrščanke u Vrnjačkoj Banji

Uprkos velikoj vrućini, vršačke balerine su u Vrnjackoj Banji učestvovale u karnevalskoj povorci, dva puta odigrale ceo koncert na glavnoj karnevalskoj bini i učestvovale na karnevalskom takmičenju. 

 

Tom prilikom je Jovana Rajković, solistkinja studija, dobila specijalnu nagradu za najtalenat - učešće i smeštaj na plesnom festivalu u Parizu 2016. godine. Vršačka balerina je nagradu dobila jednoglasnom odlukom žirija, a na predlog gospodina Miloša Isailovića, koreografa Nacionalne fondacije za ples.

rsz jovana 

Vredne balerine plesnog studija "Olja" trenutno imaju kratku pauzu, a nakon toga započinju pripreme za  veliki projekat Pink televizije u kome će "odmeriti snage" sa najboljim plesačima u zemlji. Očekuje ih i baletski kamp u avgustu, nastup na čuvenoj "Zlatnoj jeseni", takmicenja u Temišvaru, Skoplju, Požarevcu, na Zlatiboru... A kruna nove sezone biće njihov nastup na prestižnom takmičenju u Moskvi, u Rusiji.

 

Autor:  Andrea Gašparević
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00