utorak, 28. jul 2015.  09:38h
Pročitano 772 puta

Završena Vršačka ulična olimpijada - fantastičnih deset dana uličnog sporta

Ovogodišnja, druga po redu Vršačka ulična olimpijada - "Sportom do uspeha" završena je u nedelju "Uličnom trkom" koja je organizovana u saradnji sa Vršačkim atletskim klubom 1926, i na kojoj se za titulu najbržeg utrkivalo ukupno 73 takmičara i 19 takmičarki.

Prvi je u muškoj konkurenciji na cilj stigao Marko Milovanović sa vremenom od 16 minuta i 8 sekundi, dok je drugo mesto zauzeo Miloš Gašović sa samo sekundom zaostatka. Treće mesto osvojio je Nikola Ljumović sa vremenom od 18 minuta i 30 sekundi.

Što se tiče ženske konkurencije, titulu najbrže takmičarke osvojila je Monika Vajda sa vremenom od 22 minuta i 5 sekundi, druga je Nataša Mesaroš sa vremenom od 23 minuta i 27 sekundi, dok je Samanti Gilice trebalo 24 minuta i 39 sekundi za osvojeno treće mesto. 

Najuspešnijim učesnicima su potom na ceremoniji zatvaranja Vršačke ulične olimpijade, koja se održala nakon trke na maloj bini u centru, podeljeni pehar, medalje, ali vredne novčane nagrade ukupnog nagradnog fonda od 20.000 dinara. Samu ceremoniju su ulepšale i plesačice dance studio "Olja", a bitno je napomenuti da su prigodne medalje dobili i svi koji su završili trku i stigli na cilj.

Vršačka ulična olimpijada - "Sportom do uspeha" je trajala 10 dana i tom prilikom su profesionalni i amaterski sportisti širom Srbije  imali priliku da se takmiče u 6 sportova - basketu, biciklizmu, stonom tenisu, plivanju, odbojci na pesku i trčanju. Ovom prilikom se posebno zahvaljujemo svim sponzorima, medijskim partnerima, takmičarima i publici bez čije podrške ovogodišnja olimpijada ne bi bila tako uspešna, posećena, zanimljiva. 

Autor:  studentivrsac.org
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00