četvrtak, 17. septembar 2015.  11:18h
Pročitano 1397 puta

Swisslion Takovo ostaje u Vršcu

Kompanija „Swisslion-Takovo“ će i u sezoni 2015/16 biti generalni sponzor KK Vršca Swisslion.

Prošlogodišnja saradnja sa ovom kompanijom je nastavljena zahvajujući želji vlasnika „Swisslion-Takovo“ Rodoljuba Draškovića da i dalje pomaže i ulaže u vršačku košarku, kao i velikom zalaganju i angažovanju predsednika opštine Vršac Čedomira Živkovića, predsednika Skupštine kluba Željka Vlahovića i ostalih članova uprave kluba. 

„Swisslion-Takovo“ je vodeća konditorska kompanija u Srbiji i srećni smo što su ona i njen vlasnik Rodoljub Drašković odabrali upravo naš klub, da nam ponovo budu generalni sponzor. Zahvaljujući njima, KK Vršac Swisslion će biti stabilan, zdrav i prepoznatljiv klub, koji radi na afirmaciji i razvoju vršačke košarke, i uopšte vršačke omladine i sporta - kaže direktor kluba Miljan Ivanović. - Gledajući sezonu za nama, smatram da je polufinale Kupa Radivoja Koraća, kao i samo korak od plasmana u Superligu Srbije, bio veliki uspeh. Nadam se da će ova sezona biti još uspešnija. Veoma nam je drago da smo vratili publiku u Centar Millennium i nadamo se da će još veći broj Vrščana biti uz nas ove sezone.

Klub užurbano kreće sa formiranjem tima za predstojeću sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije, koja startuje 3. oktobra. U 1. kolu košarkaši Vršca Swisslion idu u goste Slogi iz Kraljeva.

Trener će i ove godine biti Vrščanin Dušan Gvozdić, a od prošle sezone u timu su ostali Nikola Tomašević (bek), Miloš Riboškić (bek), Aleksandar Tanasković (centar), Stefan Mitrović (bek) i Miloš Savović (krilo).

Dovedeni su Nikola Čvorović (krilo, Crvena zvezda), Filip Dumić (plej, Borac Čačak), Andrija Simović (krilni centar, Mega Leks) i Jovan Starinčević, koji je igrao u high school USA.

Uz još par pojačanja verujem da ćemo biti konkurentan  tim u KLS - dodao je Miljan Ivanović.

Ženska ekipa Vršca Swisslion će se takmičiti u Prvoj ženskoj ligi Srbije, a tim će sa klupe predvoditi Danijela Rizvić.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00