ponedeljak, 12. oktobar 2015.  17:26h
Pročitano 608 puta

Održan Juniorski kup - Vršac 2015

Juniorski kup - Vršac 2015 održan je u nedelju, 11. oktobra, u organizaciji Badminton kluba Fanatik i Badminton saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Opštine Vršac, Sportskog saveza opštine Vršac i Turističke organizacije opštine Vršac.

Rekordnih 77 takmičara i takmičarki branilo je boje svojih klubova. Atomsfera je tokom čitavog turnira bila izvanredna, a svi učesnici su prezadovoljni uslovima i ostalim pratećim sadržajima.

Prezadovoljan sam kako je protekao i treći Juniorski kup – Vršac 2015, iako smo imali male probleme pred samim otvaranjem. Iza nas su tri nedelje ogromnog rada na organizaciji, ali se na kraju sve isplatilo. Ispunili smo jedan od glavnih ciljeva, a to je da ovaj divan sport dodatno približimo Vrščanima. Mnogi od njih su prvi put prisustvovali badminton mečevima i nisu krili oduševljenje, kaže predsednik Badminton kluba Fanatik Stanislav Dimitrijević.

U sali hemijsko-medicinske škole u Vršcu je i ovoga puta bilo mnogo neizvesnih i zanimljivih mečeva, pregršt atraktivnih poena, fer-plej u svakom duelu. Titula najuspešnijeg kluba pripala je Zmajevima iz Kruševca koji su osvojili sedam od osam zlatnih odličja. Jedina najsajnija medalja koja nije otputovala u Kruševac jeste ona iz konkurencije igračica do 11 godina u kojoj je trijumfovala Anđela Vitman iz BK Pančevo. Pored dva pomenuta kluba do postolja su stigli i predstavnici BK Clear, BK Beograd, BK Ravens KG, BK Fanatik i BK Novi Sad. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00