četvrtak, 15. oktobar 2015.  20:31h
Pročitano 659 puta

Novi trener KAF "Dinar Lavova"

Klub američkog fudbala "Dinar Lavova" uspostavio je saradnju sa Zoranom Damnjanovićem, dugogodišnjim članom beogradskih "Vukova". Damnjanović, koji važi za jednog od najboljih srpskih trenera, selektor je juniorske reprezentacije.

Svako ko prati američki fudbal na teritoriji Srbije zna o kakvom je stručnjaku reč. Drago nam je da je Zoran Damjanović prihvatio mesto glavnog trenera, a na putu smo da dogovorimo i pojačanja u igračkom kadru. U pregovorima smo sa igračima iz najjačih srpskih klubova kao što su "Vukovi" iz Beograda i "Dukes" iz Novog Sada, kaže predsednik kluba Alen Rizvić.

U želji za usavršavanjem i uspostavljanjem kontakta sa ekipama iz Rumunije, KAF “Dinar Lavovi” prethodnog vikenda ugostili su ekipu “Lokomotive” iz Rešice sa kojima su odragili zajednički trening i prijateljsku utakmicu.

Po prvi put u istoriji kluba trenirali smo i igrali sa utakmicom koja nije iz Srbije. Tim iz Rešice je sa zadovljstvom prihvatio poziv da budu naši gosti, i da iz zajedničkih iskustava podignemo kvalitet američkog fudbala na ovim prostorima, dodao je Rizvić.

Klub američkog fudbala "Dinar Lavova" krenuo je sa radom i pripremama za narednu sezonu. U klubu napominju da su svi dobrodošli, jer je američki fudbal sport koji ima poziciju za svaki tip igrača.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00